Trucuri pe care le poti folosi pe Whatsapp si la care probabil nu te-ai gandit

Trucuri pe care le poti folosi pe Whatsapp si la care probabil nu te-ai gandit

Sunt mai multe trucuri pe care le puteti folosi pe Whatsapp si la care probabil nu v-ati gandit pana acum. Vi le prezentam pe cele mai comune dintre ele astfel incat sa incercati o utilizare mai interesanta a acestei aplicatii de pe un telefon Samsung sau de pe orice alt dispozitiv.

ASCUNDE PUR SI SIMPLU POZA DE PROFIL!

In prezent, WhatsApp nu mai este platforma de comunicatii numarul 1 in scopuri private. Messenger este, de asemenea, relevant in probleme de afaceri si puteti transmite numarul  de telefon mobil contactelor ocazionale, astfel incat toata lumea sa va poata contacta. Dar oricine are numarul de telefon si foloseste si WhatsApp poate vedea teoretic fotografia  de profil. Deci, daca doriti ca nu toata lumea sa va vada fotografia de profil, acest hack este deosebit de interesant pentru dvs. In cativa pasi puteti seta daca si pentru cine ar trebui sa ramana ascunsa fotografia de profil.

Pentru a face acest lucru, deschideti WhatsApp pe telefonul dvs. iPhone sau Android.

  • Pe dispozitivul iOS, atingeti roata dintata pentru „Setari” din coltul din dreapta jos.
  • Pe dispozitivul Android, selectati cele trei elemente de meniu din coltul din dreapta sus si atingeti de asemenea „Setari”.
  • Aici pasii nu mai difera pentru diferite sisteme de operare. Selectati „Cont” si apoi „Confidentialitate”. Veti gasi acum optiunea „Imagine de profil” pe ambele dispozitive.
  • Aici puteti decide daca „Toata lumea”, „Contactele mele” sau „Nimeni” nu ar trebui sa vada fotografia de profil. De exemplu, daca alegeti „Contactele mele”, numai utilizatorii pe care i-ati salvat in agenda telefonica va pot vedea fotografia.

DISCUTATI CONFORTABIL PE DESKTOP?

Fiind una dintre cele mai populare aplicatii pentru smartphone-uri, WhatsApp este un partener loial pentru multi utilizatori de telefoane mobile in fiecare zi. Dar tastarea pe ecran devine epuizanta pe termen lung, mai ales cu mesaje lungi si conversatii extinse. WhatsApp Web va poate ajuta aici: aveti optiunea de a va transfera chat-urile pe un computer si de a conversa convenabil pe desktop. Deoarece cu o tastatura de computer, mesajele sunt scrise mult mai repede.

  • Mai intai, deschideti https://web.whatsapp.com/  pe computer.
  • Apoi deschideti aplicatia WhatsApp pe smartphone-ul dvs., indiferent daca este un dispozitiv iOS sau Android.
  • Pe un iPhone, mai intai atingeti „Setari” in coltul din dreapta jos si apoi „WhatsApp Web / Desktop”.
  • Pe un smartphone Android, selectati meniul din coltul din dreapta sus folosind cele trei puncte si apoi optiunea „WhatsApp Web”.

Indiferent de sistemul de operare, se deschide un scaner de cod QR, pe care il puteti utiliza pentru a scana codul QR afisat pe web.whatsapp.com. Acest lucru dureaza doar o clipa. WhatsApp Web va incarca chat-urile imediat, astfel incat sa puteti utiliza Messenger in mod convenabil pe computer.

Aceste trucuri se vor dovedi extrem de utile pentru cei care vor sa ramana confidentiali pe internet si sa foloseasca aplicatia de pe orice dispozitiv inclusiv de pe calculator sau de pe alte dispozitive fixe cum sunt laptopurile.

 

Iti recomandam

Despre autor: D. George

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *