Atunci cand se cumpara o masina noua cu siguranta ai avut un moment in dezbaterea culorii. Deschisa, inchisa, o culoare puternica, o culoare garnisie care ajuta la identificare etc. Dar gusturile se schimba, poate acea culoare care ti-a placut atat de mult atunci, acum nu te mai convinge si te hotarasti sa schimbi culoarea masinii intr-o alta culoare. Ca si cum nu ar fi fost suficient, orice zgarietura te poate invita sa schimbi culoarea masinii.
Indoieli cu privire la schimbarea culorii masinii
Pot schimba culoarea masinii mele? Da, asta e clar. Va fi o problema cand ma duc sa trec de itp? Daca o faci bine, nu trebuie sa fie o problema, dar este important sa iei masurile necesare pentru asta. O solutie este colantarea masinii tale in ce culoare doresti. Click aici pentru a vedea mai multe detalii despre stickerele auto.
Cat costa schimbarea culorii unei masini? Deja intra in joc factori la fel de diversi ca si locul in care faci schimbarea culorii, cine ti-o face, calitatea materialelor pe care le folosesti…
Cat costa schimbarea culorii masinii
Din fericire, aveti la dispozitie un numar mare de vopsele de diferite tipuri si calitate. Cand se cere o oferta, puteti gasi ateliere in care vor vopsi intreaga masina pentru o suma cuprinsa intre 1000 si pana la 10.000 lei, in functie de modelul masinii dar si de calitatea vopselei alese.. O varianta nu neaparat mult mai ieftina dar mult mai recomandata si care are finalizarea mai rapida, este colantarea masinii. Un colant este o folie de protectie ce se aplica cu indemanare de catre specialisti in domeniu, pe masina, creand astfel un strat protector colorat (in functie de preferinte) asupra vehiculului. Daca nu vrei sa vopsesti masina intr-un mod clasic, ia in calcul si aceasta varianta care in ultimii ani are o mare cautare.
Vopsirea clasica – dincolo de calitatea vopselei folosite, performanta vopsitorului si modul in care se confrunta cu lucrarea, sunt cheia rezultatului. La inceput vorbeam despre zgarieturile pe care le au multe masini si din acea cauza ajungem sa vopsim masina… Oricat de atent ai fi cu vehiculul tau, aspectul acestuia este aproape inevitabil, iar atunci cand vopsesti masina trebuie sa se aplice si un chit pentru a acoperi aceste imperfectiuni si pentru a obtine cel mai bun rezultat. In caz contrar, vor exista imperfectiuni in caroserie, chiar si dupa vopsire.
Un alt detaliu important este ca, pentru a obtine un rezultat perfect, vopsitorul ar trebui sa dezasambleze partile exterioare ale masinii pentru a elimina orice urma a culorii vechi– acest lucru nu se intampla daca alegi sa o colantezi, asadar colantarea prezinta avantaj). Aceasta operatiune include parghii, incuietori, bare de protectie, piloti sau cauciucuri; si e o munca in plus.
Cea mai buna decizie pentru a schimba culoarea masinii
Exista zeci de vopsele auto acrilice, desi fiecare atelier foloseste unul in special. Daca pe langa schimbarea culorii doriti sa arate un ton diferit in functie de contactul cu lumina, puteti alege un sistem bilayer sau trilayer iar in cazul colantului, poti alege de la o culoare mata la o culoare lucioasa, pentru un aspect deosebit.
Stickerele pentru masini sunt o solutie benefica
Un alt aspect la fel de important sunt stickerele auto care sunt foarte bune si sunt ingenioase. In felul acesta poti sa schimbi si culoarea masinii tale, dar poti face mutl mai mult pentru ca, utilizand stickere poti face ca masina ta sa si transmita ceva despre tine.
De ce soferii aleg sa-si exprime proclivitatea spirituala dezvaluie mai putin despre religiile individuale decat nevoia umana comuna de afinitate de grup si de a marca teritoriul cuiva…
Soferii care ataseaza un autocolant sau un accesoriu la vehiculul lor isi asuma un angajament (ati incercat vreodata sa indepartati de una dintre acele piese mari din metal fals?). Mai mult, ei fac o declaratie publica pe care mii, daca nu chiar mai multi, o vor vedea in fiecare zi.
Cei care aleg sa-si arate apartenenta la niste pe un vehicul sunt cei cu cea mai puternica „afinitate de marca”. Luati in considerare autocolantele albee Apple. Cei care aseaza astfel de autocolante pe masinile lor, de obicei in coltul inferior al lunetei, le spun altora ca sunt loiali brandului Apple. „Marca” devine punctul comun, autocolantul punctul de contact, intre doi indivizi altfel disociati …
Indiferent daca autocolantul provoaca admiratie sau manie, reactia „ta” la „autocolantul” meu „ajuta” sa ma defineasca cine sunt „eu”.
De mii de ani, oamenii au simtit nevoia comuna de a marca limitele teritoriului lor, in special in opozitie cu ceilalti. Cu garduri, decoratiuni personale si alte semne, oamenii continua astazi sa-si marcheze teritoriul, astfel incat ceilalti sa stie ce le apartine si cum isi identifica propriile lor. Acesta este motivul pentru care nu este suficient sa schimbi culoarea masinii si sa o vopsesti, ai nevoie si de alte elemente speciale.
Comentarii recente