Indiferent de stilul restaurantului, formal sau informal, elegant sau ca acasa, exista un lucru pe care nu il puteti face fara: felurile de mancare. Cu siguranta calitatea ingredientelor si capacitatea de a pregati mancarea sunt esentiale pentru succesul unui restaurant, dar serviciul potrivit de feluri de mancare si accesorii pentru masa este foarte important pentru prezentare si va imbunatateste propunerea pentru o experienta culinara exceptionala.
Pentru bucatari si restauratori, alegerea articolului perfect poate face o mare diferenta nu numai in prezentarea mancarii, ci si in adaugarea de personalitate locului. In cultura alimentara moderna, vesela unui restaurant nu trebuie sa raspunda doar functiei lor de baza de sustinere a alimentelor, ci sa comunice stilul restaurantului si creativitatea bucatarului.
Vesela de restaurant trebuie aleasa cu atentie. In plus fata de estetica, trebuie sa se asigure ca acestea indeplinesc asteptarile clientilor, ramanand in limita bugetului stabilit. Sa vedem cateva sfaturi pentru alegerea celor mai bune articole pentru restaurant. Intra aici pentru detalii.
Alege vesela pentru restaurant in functie de cost
Cat puteti cheltui pentru a cumpara vesela pentru restaurant sau club? A avea in vedere un buget specific va poate ajuta sa excludeti sau nu unele optiuni, dar valoarea achizitiei trebuie totusi luata in considerare. Vesela pentru restaurante este cu siguranta mai scumpa decat cele pentru uz casnic, mai ales ca se presupune ca este mai rezistenta pentru utilizarea zilnica.
Clientii vor folosi articolele in fiecare zi, astfel incat achizitionarea de accesorii de calitate implica o cheltuiala mai mare de bani, dar va fi o investitie pe termen lung. Cu o utilizare constanta, este normal ca vesela sa fie deteriorata. Vesela mai durabila, cum ar fi portelanul, va reduce costurile de inlocuire.
Luati in considerare si stilul restaurantului daca conduceti un loc obisnuit, clientilor probabil nu le va pasa daca mancarea lor este servita pe articole din melamina sau din orice alt material. Dar daca restaurantul ofera meniuri de calitate si decorul este rafinat, accesoriile din portelan sunt cu siguranta alegerea potrivita.
Este important sa se gaseasca un echilibru intre cost si durata care sa raspunda nevoilor restauratorului si asteptarilor clientilor.
Ce material sa alegeti pentru vesela restaurantului?
Optiunile sunt diferite in ceea ce priveste materialul vaselor de la restaurant. Mai multi factori trebuie luati in considerare: care este materialul care se potriveste cel mai bine stilului mediului? Este suficient de durabil pentru o durata garantata pentru uz profesional zilnic? Indeplineste nevoile restaurantului si ale clientilor?
Este recomandat sa alegeti vesela de restaurant din materiale neporoase, usor de curatat si depozitat. Materialele articolelor trebuie sa aiba o rezistenta termica ridicata, precum si la zgarieturi, astfel incat stralucirea si calitatea sa reziste la multe spalari. Portelanul este cu siguranta materialul de preferat in acest sens, datorita rezistentei si durabilitatii sale, precum si pentru o estetica rafinata si eleganta. Articolele din portelan MPS sunt potrivite pentru utilizare in cuptor si cuptor cu microunde si pot fi spalate in masina de spalat vase. Dupa racire, pot fi folosite si pentru depozitarea alimentelor in congelator.
Nu este necesar sa se ia in considerare doar vasele folosite de clienti, ci si vasele de cuptor si articolele utilizate in principal in bucatarie si pentru prepararea alimentelor. MPS ofera o gama larga de articole din portelan potrivite pentru a fi utilizate in sectorul Horeca, cum ar fi linia care raspunde la sistemul de normalizare a containerelor pentru uz profesional si include, de asemenea, tigai concepute pentru gatit cu inductie.
Cu vesela de calitate, este mai usor sa gasesti un echilibru intre prezentare, usurinta de intretinere si comoditate.
Alege vesela de restaurant in functie de stil si functionalitate
Atunci cand alegeti cele mai bune tacamuri pentru restaurant este important sa luati in considerare si designul, care trebuie sa fie placut din punct de vedere estetic, dar si functional. Clientii vor evalua fiecare detaliu al restaurantului, vor judeca fiecare culoare, dimensiune si forma a serviciului de masa.
Prin urmare, este important sa alegeti elemente care sa completeze estetica generala a mediului, astfel incat locul sa arate bine proiectat si fiecare element sa fie coerent. Atunci cand alegeti felurile de mancare, este important sa incepeti cu o intrebare: care este stilul restaurantului?
Poate fi ideala pentru orice prezentare: industriala, minimalista, moderna sau eleganta si rafinata. Datorita aspectului natural, cu rezistenta portelanului, farfuriile si standurile alb-negru devin elemente integrante ale designului restaurantului.
Cand vine vorba de vesela pentru cocktail bar sau bufet care prezinta mancaruri care urmeaza tendintele este important pentru a satisface gusturile celor mai pretentiosi clienti.
Servirea preparatelor pe articole „la moda” va permite, de asemenea, sa obtineti o promotie digitala, deoarece cu cat mai multi clienti se pot identifica cu stilul, cu atat sunt mai probabil sa faca fotografii, videoclipuri si sa le incarce pe retelele de socializare.
Liniile originale si moderne care urmeaza tendintele nu trebuie, insa, sa umbreasca functionalitatea preparatelor, pentru a permite o utilizare practica si simpla de catre clienti.
Comentarii recente