Tovarase Presedinte, raportez cu mandrie patrotica depasirea planului cincinal la propuneri de legi populiste!

Mult stimate şi iubite tovarăşe Presedinte,

Noi, componenţii grupului parlamentar al Partidului, dând glas celor mai alese sentimente de neţărmuită dragoste, profundă stimă şi nemărginită recunoştinţă ce le nutrim faţă de Partid, va raportam, ilustru conducător că, încadrându-ne în efortul general al întregului partid , dedicăm toate propunerile populiste de legi facute in acest an Marii Cauze a Alegerilor din Noiembrie. Am promis bani pentru mame, bani pentru toalete, bani pentru pensii, iar bani pentru alocatii, apoi alti bani pentru profesorii aflati in campul muncii de la orase si sate. Practic,nimeni nu a ramas ne-omenit de Partid. Cat despre sursele acestor bani, ca Parlamentari ai acestui Neam obidit si atat de greu incercat de catre furat de multinationale si expati, stam si ne intrebam: oara in Tara noastra nu a mai ramas nicio tiparnita de bani unde sa ne putem tipari modestele nevoi, atunci cand insasi Natiunea o cere?Tine oare masonul de Isarescu complet nefolosita, in beciurile BNR,  tiparnita pe care Tara a dat atitia bani ca s-o cumpere?

Slavit si Drept Conducator!

Venit-au alti venetici de la alte partide sa propuna cresteri salariale de un leu? Cat de jenant….

Noi am contracarat si am propus imediat cresteri de 5 lei, intru gloria si neatarnarea Partidului!

Activul de partid raporteaza cu mandrie patriotica, ca in cazul in care consimtiti sa ne puneti pe liste, vom dona voluntar cateva sute de mii de euro Partidului pentru ca toate cuceririle revolutionare pe care clasa parlamentara le-a cucerit prin munca si sudoare sa ramana in custodia Partidului.

In acest moment solemn, de la inalta tribuna a puterii legislative doresc, in primul rind, sa adresez cele mai calde multumiri clasei muncitoare, taranimii, intelectualitatii, tuturor oamenilor muncii, fara deosebire de nationalitate, intregului popor, care, prin votul pe care ni-l va da in noiembrie , isi va exprima deplina incredere si adeziunea la politica partidului, la istoricele propuneri populiste pe care le-am inaintat privind dezvoltarea economico-sociala a Romaniei, ridicarea Partidului pe noi culmi de civilizatie, bunastare si progres.

Victoria in alegeri constituie o noua si vibranta expresie a fortei democratiei noastre, a trainiciei societatii noastre, a unitatii intreguluiPartid, care isi faureste in mod constient propriul sau viitor.

Remarcabilele realizari si indeplinirea cu succes a Programului de prostire a societatii sunt rezultatul muncii entuziaste, pline de abnegatie a intregului activ de parlamentari care, intr-o deplina unitate, infaptuieste neabatut politica Partidului nostru. Iata de ce, si in aceste momente solemne, primele mele ginduri se indreapta spre minunatele voturi ale poporului nostru – adevaratul fauritor al noii istorii a Parlamentului.

Acum, la inceputul noii perioade decampanie electorala, doresc sa asigur intregul electorat ca vom face totul pentru inventarea neabatuta a unor promisiuni electorale care de care mai fantezista, pentru a ridica bunastarea materiala fie a intregii natiuni, fie a membrilor Partidului nostru.

Realegerea mea ca parlamentar coincide cu implinirea a 26 de ani de cand Partidul mi-a oferit certificatul de Revolutionar, cu toate ca recunosc ca la noi in circumscriptie nu s-a auzit niciun glont. Au fost ani de munca intensa, de marete realizari. in urma carora familia s-a ales cu cateva retrocedari in spiritul legii pe care noi insine am propus-o, dar si cu spatii comerciale donate Partidului. Familia noastra a strabatut un drum glorios de infaptuiri, parcurgind, intr-o perioada scurta, mai multe etape istorice in inaintarea sa neabatuta spre Panama si alte capitaliste centre financiare impotriva carora vom lupta din interior pentru a le distruge. .

Asa cum am declarat in interiorul Prtidului, daca ar trebui – prin abstract – sa ne intoarcem in urma cu 26 de ani, re-devenind destoinici colaboratori ai Securitatii acestei Tari, as face totul pentru a merge pe aceeasi cale, pentru ca trebuie sa fim pe deplin constienti ca, daca nu am fi infaptuit privatizarea in masa, retrocedarile samd, poporul nostru nu ar fi avut astazi acces la laptele Zuzu sau la branzica Napolact!  A trebuit sa facem eforturi, dar aceste eforturi au constituit singura cale pentru inaltarea Partidului in situatia de astazi.

Doamne-ajuta si ne dubleaza indemnizatiile!

N.m. Acest text este un pamflet si rog sa fie tratat pe cale de consecinta. El pare insa sa fie valabil pentru orice partid, de orice orientare politica.

2 thoughts on “Tovarase Presedinte, raportez cu mandrie patrotica depasirea planului cincinal la propuneri de legi populiste!

  1. Eu sper ca sa isi faca toalete romanii. E un semnal de alarma: 34% din gospodarii nu au apa (nu o sa aiba nici toalete). 900 din 700 de scoli au wc in fundul curtii, si mai in fiecare an gasesc o stire pe la voceasucevei/botosaneanul/buzaului/galatiului cate o stire cu cate un copil cazut in …toaleta scolii. Anul trecut unul a murit innecat in …..

    Si ne mai intrebam de ce atatea imbolnaviri si decese din boli din evul mediu.

  2. Chiar ca promisiunile electorale sunt facute intr-o maniera fantezista. Cred ca cei care vor candida ar trebui sa-si faca un plan bine stabilit, eventual niste semnaturi care sa garanteze faptul ca acele planuri pe care le au de indeplinit dupa incheierea(si castigarea) campaniei electorale vor fi duse la bun sfarsit. Altfel, toate acele promisiuni sunt fara rost, ne-am convins.

Leave a Reply