Restaurantul Parlamentului

De regula , cand am drum prin Parlament, iau masa acolo. Cu 10 lei mananci cel putin o ciorba buna si un felul doi consistent. Ma laudam in fata colegilor si a nevestei cu cat de putin cheltuiam pe masa de pranz, dar colegii radeau iar sotia aproape ca nu ma credea. Cum sa mananci in 2016 la un restaurant din Capitala un ciolan afumat cu 3 lei si ceva? Sau un file de porc cu 4, 70? Uite ca se poate!

rest parlament

3 thoughts on “Restaurantul Parlamentului

  1. Old habits die hard … Este urmasa cantinei Partidului de alta data. Imi amintesc cum, in plina “epoca de aur” cand toti studentii caministi mancam pe sponci, am avut ocazia sa mananc la bufetul Academiei “Stefan Gheorghiu”. Ca acum la Parlament: ieftin, bun si din belsug. Mi-am dat seama ce bine era sa faci parte din sistem: cumparai tot ce doreai fara efort si mai ales la preturi de nimic. Sa nu uitam ca aveau si hoteluri, cabane, restaurante si spitale “cu circuit inchis”, de care se puteau folosi gratis si dupa pofta inimii.

    E ridicol ca parlamentarii sa aiba un astfel de restaurant cu preturi (banuiesc) subventionate. Toti sunt oameni bogati, cu averi si venituri mult peste medie, iar banii pe care le incaseaza ca parlamentarii nu reprezinta decat maruntis de tigari.

  2. Buna ziua. Daca eu as publica o poza de genul acesta pe facebook, Dumneavoastra, ca jurnalist, ati fi dispus sa credeti in autenticitatea pozei si a articolului de care e legat ? nu imi vine greu sa cred ca aceste preturi se practica in acea cantina, insa, ca sa cred intradevar, nu imi ajunge o poza dubioasa cu niste preturi. E foarte multa dezinformare in lumea zilelor noastre, prea multa lume instiga la scandal, ura, revolta. Data viitoare faceti o poza care sa ateste ca intradevar va aflati in acea cantina .

    cu stima.

Leave a Reply