MAGAZIN Iresponsabilitatea creste odata cu varsta? (despres selfiurile care ucid) De ce nu zambesc modelele pe podium? O noua teorie despre Timp. De ce isi strang barbatii mainile?

Reiau acum un mai vechi obicei, acela de a recomanda articole din strainatate care mi-au atras atentia in aceasta duminica. Pe unele poate ca le-ati citit, pe altele poate ca nu.

 

Mai sus, avem contractul nuptial al lui Napoleon. Care va fi scos la licitatie.

E legata varsta de starea de fericire? Intre aproximativ Intre 20 și 40- 50 între, oamenii se declara din ce in ce mai ne-satisfacuti de viata lor. Dupa varsta de mijloc, tendința este inversată, astfel ca fericirea medie devine constant mai mare, până pe la 70 de ani.

Detalii, aici.

satisf

 

 

  • Nu ati vazut vreodata date prezentate astfel. Maestrul in statistici Hans Rosling demoleaza cu umor cateva mituri ….Are si subtitrare in romana.

2 thoughts on “MAGAZIN Iresponsabilitatea creste odata cu varsta? (despres selfiurile care ucid) De ce nu zambesc modelele pe podium? O noua teorie despre Timp. De ce isi strang barbatii mainile?

  1. Pingback: ​MAGAZIN Contractul nuptial al lui Napoleon. Iresponsabilitatea creste odata cu varsta (despre selfie-urile care ucid)? Pe cand un vaccin anti-Zika? De ce nu zambesc manechinele cand defileaza pe podium? | ASTAZI.xyz

Leave a Reply