7 lucruri pe care n-o sa-ti vina sa le crezi, petrecute in aceasta saptamana!!!

Un grup de arheologi au descoperit ca originalul Vedelor indiene se bazeaza pe o idee a lui Victor Ponta

ANAF a reusit sa puna sechestru pe Targoviste, dupa ce a demonstrat ca Mihai Viteazul si-a cumparat domnia de la turci printr-o shpaga nesimtita care fusese nefiscalizata!!!


Darius Valcov va ramane in arest preventiv pana cand DNA va reusi sa ii interogheze pe numitii : Picasso Pablo, Renoir Pierre-Auguste si Tonitza Nicolae pentru a afla in ce conditii si-au vandut operele romanului. Deocamdata, niciunul nu a raspuns emailurilor DNA.

Patronul clubului “PUB 18”, inchis de ANAF a decis sa schimbe numele localului in “PUB 18 plus TVA” pentru a nu mai fi hartzuit de Fisc.

Pentru a sprijini proiectul de adoptare al euro ca moneda nationala in 2020, Patriarhul Daniel a propus ca Biserica Ortodoxa sa treaca la euro din 2016, ca enoriasii sa fie pregatiti.

Bianca Dragusanu a angajat un grup de antropologi care sa demonstreze ca, spre deosebire de restul ghertzoilor de pe Terra, ea nu se trage din maimutze. Antropologii au demisionat dupa o luna, constatand ca urma sa fie platiti cu ciorchini de banane.

Calin Popescu Tariceanu si-a propus sa reformeze institutia Presedintiei, in caz ca ajunge la cotroceni. El va infiinta institutia Celei de-a Cincea Doamne.

(acest text este un pamflet si rog sa fie tratat ca atare)

Leave a Reply