Zece efecte imediate ale scandalului terorist din Franta

BNR nu va mai lansa monede jubiliare din aur si arginte care sa aniverseze marile evenimente ale istoriei, ci banale caricaturi. Acestea vor fi tot din aur si argint, insotite de brosuri de prezentare a Guvernatorului.

Dupa dezastrul din Paris, INS si-a revizuit toate datele privind PIB-ul pentru perioada 2008-2014. “Oricum, erau biete caricaturi”, a spus un oficial.

Pentru a nu se inflama anumite tensiuni etno- religioase, CNA a decis asupra listei cu posibile subiecte de caricatura din media romaneasca. Potrivit unor surse, aceasta lista cuprinde: sternocleidomastoidian, contemplare, organigrama, punctul G, puericultura, contravantuire, beton armat, Panegiric, spuza, crestomatie, flagel, calomnie, irizatie, degajament, extorsiune, baile felix.

Elena Basescu si-a comandat o caricatura uriasa la o fabrica de oglinzi de fitze

Beavis si Butthead au jurat sa nu-l mai caricaturizeze pe Ponta cat traiesc ei!

Maria Grapini: Dreptul la ras e sfant! Si eu am vrut sa fac Dreptul si toti au ras, dar nu m-am suparat. Nu mai spun ca sunt fan Muhammad (parca si Ali), mai ales dupa meciul in care ia traso lui Frazier . In final, ma raliez celor care striga intrun singur piept sio singura simptzire: JE SUIS CHARLIZE!

Patriarhul Daniel va permite in marea Sa Bunatate oricarui dreptcredincios ortodox sa-l caricaturizeze dupa bunul plac la sfarsitul sfintei Slujbe duminicale, pentru o taxa simbolica achitata in conturile BOR.

SRI a intrat in alerta dupa ce mai multi brazi s-au simtit jigniti de modul in care apar in piesele cantautorului Fuego si au amenintat ca vor trece la represalii.

Parlamentul Romaniei ar putea lua decizia de a nu mai permite tuturor caricaturilor de politicieni sa ii treaca pragul.

Ministerul Sanatatii pregateste un Ordin prin care medicii vor fi obligati sa opereze mai intai caricaturile pacientilor si abia apoi, daca operatiile reusesc, sa treaca la pacientii propriu-zisi.

(acest text este un pamflet. multumesc pentru intelegere)

Leave a Reply