10 anchete bomba la care lucreaza DNA (pamflet)

1. Cat a luat Iisus mita pentru ca in rugaciunea Tatal Nostru sa promoveze PAINEA si nu JNITZALU, de pilda? Mai multi reprezentanti ai unor brutarii vor fi chemati sa ofere explicatii.

2. Mai mult actori din perioada filmului mut vor fi audiati in aceasta saptamana la DNA pentru a explica de ce producatorul de automobile Dacia-Renault a dat numele Logan dupa o actrita din perioada filmelor mute, Jaqueline Logan? De ce nu s-a lansat modelul Buster Keaton, aceasta e intrebarea la care anchetatorii cauta acum un raspuns.

3. Decebal, regele dacilor, banuit ca si-a imbracat poporul de la o firma de produse din piei de animale controlata prin interpusi. Suspectul a permis unor investitori straini din Roma sa exploateze aurul de la Rosia Montana, aur care a scos din rahat economia Imperiului Roman.

 

4. Profesorul sub acoperire Spiru Haret, banuit ca a dat mita ca – la 100 de ani de la moartea lui- o universitate sa-i poarte numele si prenumele. Este asteptat la DNA pentru a da declaratii.

5. Adriean Videanu, urmarit pentru ca ar fi luat bani de la Ioan Nicolae (ca sa-l favorizeze la gaze), este banuit de favorizarea investitorului, mai precis ca nu a luat bani si de la alti oameni de afaceri. Fostul ministru se apara spunand ca ar fi vrut sa ia, dar nu-i mai raspundea nimeni la telefoane.

6. Traian Basescu. In timp ce era ministru al Transporturilor, Consignatiile romanesti vindeau blugi adusi pe sestache, foarte probabil, in timpul activitatii sale de comandant de nava. Daca nici aici nu vedeti incompatibilitatea…

7. Victor Ponta. Si-a luat titlul de doctor in timp ce unii il acuzau ca ar fi mai mult pacient.

8. Burebista. Aparent, lider dac. In realitate a provocat prima inflatie in Dacia, prin taierea vitelor de vie si scumpirea ulterioara a vinului. Astazi, Isarescu inca se mai chinuie sa corecteze fanteziile lui Burebista.

9. Isarescu. Guvernator BNR. A impus numele monedei nationale RON, evident dupa “Ron” Weasley, personajul din Harry Potter. Nici nu vreau sa stiu cum s-ar fi numit leul nostru daca Guvernatorul urmarea Baywatch. DNA are dreptul la o explicatie!!!

10 Vlad “Dracula” Tepes. Abuz de putere. Nici nu merita de detaliem.

P.S. Acest text este un pamflet. In timpul editarii lui, niciun animal nu a fost ranit.

2 thoughts on “10 anchete bomba la care lucreaza DNA (pamflet)

  1. Dupa reperul Baywatch probabil moneda nationala se numea Pamela. O pamela, doua pamele. Sau cu m in loc de p.

Leave a Reply