De ce va fi a naibii de greu sa adoptam euro (pamflet)

A venit ziua cea mare. Isarescu propune Legea privind trecerea la moneda europeana pentru a putea iesi si el la pensie. Iata reactiile partidelor si a liderilor politici romani, care demonstreaza SOLIDARITATEA in fata unui scop comun, de interes national.

C.P. Tariceanu: Este exrem de binevenita o asemenea lege. E imperios necesar sa trecem la moneda unica, angajament dealtfel asumat de Romania! Tocmai pentru a-mi demonstra sustinerea, propun suspendarea Presedintelui Traian Basescu!

Victor Ponta: Vestea nu poate decat sa-i bucure pe colegii din PSD. Daca trecem la euro se pierd urmele LEILOR furati de anumiti colegi de partid. Cum adica nu? Urmariti urmatoarele Ordonante de Guvern!

Kelemen Hunor, UDMR: Este o manevra subtila a lui Ponta in tandem cu Iseresku. De la euro o se vrea se trecem la ruble si pe urme la yuane. Spus la ei che trecem la forint dar nu vrut se asculte. Megari estem la ei!

Traian Basescu: Apreciez propunerea  Guvernatorului, dar sa nu uitam ca BNR a dus e cateva ori tara in criza. Ce incredere sa ai intr-un om care nu-si iubeste Presedintele?

Dan Diaconescu, PPDD: LeulvadispareasivaaveasoarteElodieicarenuafostniciacumgasita.Astasedoreste?Sacheltuimmiliardedeeurocasagasimcadavrulleului?Cevaurma?IarvafiCioacaarestat?RamanetipeRomaniaTVcanicinustiticepierdeti!

Klaus Iohhanis: (ora 10,00) : Vreau sa va spun (se face ora 11,30) ca suntem de acord (deja e ora 12,45) sa trecem (ma uit la ceas: e ora 13,56) daca nu la euro (ne apropiem de ora 15,10) macar PE LA  euro( e ora 18,00, interventia sa s-a terminat)

Monica Macovei: Numai eu pot garanta trecerea la euro! Am dovedit acest lucru. Sunt singura care a luptat împotriva corupţiei şi pentru Euro e important acest lucru. Dealfel, Euro mi-a si scris acum doua zile un email de sustinere!.

Elena Udrea: Eu am trecut nu la euro ci la cateva milioane de euro. Prin urmare, se poate!

Oficial BNR: Banca Nationala este obligata sa lucreze cu cine este la putere. Daca vine euro, vom colabora cu euro. Promitem sa nu intervenim pe cursul leului dupa ce trecem la moneda unica europeana!

 

One thought on “De ce va fi a naibii de greu sa adoptam euro (pamflet)

Leave a Reply