Noua schema Ponzi. Sau cum micile Minciuni reusesc sa invinga Adevarul mare

Am mai zis asta. Nu avem lideri, asta-i baiul. Problemele sunt aceleasi, liderii sunt mai incapabili. Alegoria Piticului ramane si ea valabila.

Avem un acord cu FMI, BM, CE care interzice initiative privind falimentul personal sau alte legi care sa vina in sprijinul celor care s-au aruncat orbeste pe imprumuturile in chf. Asa, si? Sunt pe rol nu una, ci doua initiative care fac pipi pe ce spune Fondul.Si inteleg ca e campanie si ca o sa mai apare vreo trei.

Daca te uiti spre copii de gradinita, nu ai cum nega asta.

Ucraina? E curata schema Ponzi, faza pe economii nationale. De manual. Uitati-va la cine castiga bani de pe urma falimentului Ucrainei, ce intelegeri economice se vor face intre tarile occidentale si Rusia. Just follow the money…

Dar poate ca ma insel eu cu totul…

 

 

One thought on “Noua schema Ponzi. Sau cum micile Minciuni reusesc sa invinga Adevarul mare

  1. Ucraina ca o “Schema Ponzi”, cu hienele capitaliste care asteapta sa moara de stransoarea Ursul cel Rau, depaseste scenariul horror al oricaror Illuminati apocaliptici care-si asteapta dividendele pe o banca dintr-o piata italiana la 1230, dupa-amiaza. Dar ce nu-i posibil in “cea mai buna dintre lumile posibile”?

Leave a Reply