…si factureaza-ne noua astazi painea cea de toate zilele…

Discutam de unul dintre cei mai mari jucatori din panificatie. Un audit intern ne arata cum stau lucrurile in economia aia reala.

Vezi aici un document, iar aici poti lectura un altul Nu e de mirare ca unele magazine sunt pe minus. In curand (acum ma grabesc la o intalnire), date legate de profitabilitatea din sectorul panificatiei si despre cum se face ca preturile la paine sunt la nivelul la care sunt.

Bonus, un audit intern la o firma din zona agriculturii, de unde se va vedea de ce cartofii se scumpesc si ii provoaca Guvernatorului Isarescu dureri de cap. Nu e numai “re-orientarea consumului catre bunuri inferioare”, dupa cum noteaza BNR intr-un raport, ci de ceva mult mai simplu. Evaziune si furt.

Mai poti citi aici, daca ai vreme si disponibilitater, catevarecomandari interne

Lectura placuta.

PS. Documentele le am din interior. Cunosc pasajele respectivei companii legate de urmarirea emailurilor ngajatilor. “1.1.Compania isi rezerva dreptul de a monitoriza, inspecta, copia si stoca in orice moment si fara un avertisment prealabil orice si toate utilizarile retelei, web site-urile accesate prin intermediul Internetului si e-mail si oricare si toate materialele, fisierele, informatiile, software-urile, comunicatiile si orice alt fel de mesaje transmise, primite sau stocate legate de traficul prin reteaua companiei si Internet”

Linkuri pe care le-am retinut astazi:

La coltul strazii, Dadatroll, Teofil-ul, Uhitto, Micutu, Vlad cel mereu surprinzator

evident cafeaua si taifasul cu un text excelent, Lorylex. Asta la prima mana.

Ma enerveaza insa Dan ca nu mai are vreme sa scrie ceea ce discutasem de atatea si atetea ori…

Dar peste toate,……

4 thoughts on “…si factureaza-ne noua astazi painea cea de toate zilele…

  1. Se poate si un format mai putin exclusivist, eventual in afara MS Office? Nu pot deschide docx… merci.

  2. Pingback: Semnele de intrebare din studiul Finantelor - Dan PopaDan Popa

Leave a Reply