Banca Nationala a Greciei, catre bancile comerciale elene: Fuzionati! Plus alte minunatii din presa lumii

JP Morgan: Grecia e o bomba cu ceas pentru Europa, in ciuda eforturilor de calmare a efectelor crizei si de gasire a echilibrelor macro.

Presa germana, die Welt: Salvarea bancilor ar putea costa Statul 52 de miliarde de euro. Am zis Statul? Pardon, contribuabilii

Antrenorul nationalei Coreea de Nord a fost condamnat sa munceasca in mina 14 ore/zi din cauza eliminarii din primul tur la Mondialul de anul asta. Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca nationala nu se califica deloc la CM?

In Romania, 42.6% dintre persoanele cu varsta de peste 55 de ani lucreaza part time, fata de media europeana de 46%. In Islanda, 8 din 10 persoane de peste 55 de ani au un asemenea contract pe perioada determinata sau part-time, in Suedia- 70%

Ministrul wallon insarcinat cu Ruralitatea, Benoit Lutgen, a lansat ieri un proiect  denumit “Generatii Rurale”, prin care se urmareste imbunatatirea legaturilor intre generatii organizand intalniri intre tineri si batrani, incuranajnd comunicarea si pastrarea traditiilor.

Raportul de stabilitate al Bancii Nationale a Greciei a dat semnalul catre bancile comerciale: Fuzionati!

Rwanda a ramas la fel si inaintea campaniei prezidentiale. Indemnuri la rascoala, amenintari cu razboaie…

Italia. De data asta, Berlusconi a scapat de motiune…

Interdictia privitoare la casatoriile gay a fost declarata ilegala in California, in ciuda referendumului care a stabilit ca nu e ok sa se casatoreasca barbati intre ei si femeile intre ele. Pana in prezent, cuplurile gay se pot casatori legal doar in Connecticut, Iowa, Massachusetts, New Hampshire, Vermont si in capitala federala, Washington.

Un foarte bun text si o infograma pe masura despre cum iti poti pierde cetatenia in diferitele state europene.

Proiectul unei moschei islamice care ar urma sa se construiasca pe locul fostelor turnuri doborate in atentatele din 11 septembrie divizeaza SUA.

In Elvetia, lupii trebuie “educati”. Chiar daca oile au dreptul la un caine insotitor care sa le apere de lupi, vacile nu si-au capatat acest drept. Vezi in ce conditii poti impusca la ei lupii si de ce unii spun ca trebuie musai educati.

Un elvetian a comandat cinci carduri de credit pe numele unui mort. Bancile i le-au trimis fara o minima verificare. Acum, tipul e in puscarie

Togo a decis: a adoptat o lege impotriva spalarii banilor.  Cu toate astea, Shell se pregateste sa iasa de pe piata togoleza

Un articol al lui Ndakhté M. Gaye, din presa senegaleza. Planul la recolta de arahide a fost depasit. Beton.

Un veteran al dansului traditional senegalez s-a enervat. Barbatii au ajuns sa danseze la fel ca femeile. Nu toti. Eu de pilda, dansez ca un animal, ceea ce e si mai penibil.

In Mali, dilema e alta. E bine sa bei lapte sau nu?

Vreti adrenalina ? Sunteti proprietar de companie? Mergeti in Madagascar.

Kenya isi schimba Constitutia, ocazie cu care face referendum.

In cinci ani, britanicii se vor pensiona la 66 de ani.  Seful Lloyds: Nu pot forta clientii sa ia credite

In Spania, Fitch a downgradat ratingurile a patru comunitati locale. 65% dintre spaniolii de peste 65 de ani ar vrea sa lucreze.

One thought on “Banca Nationala a Greciei, catre bancile comerciale elene: Fuzionati! Plus alte minunatii din presa lumii

  1. Pingback: Ce, cum si cat trebuie sa vanda statul in vremuri de criza | daily teo

Leave a Reply